Lekker genieten in Limburg

weekendje weg Limburg

Tijdens je weekendje weg Limburg wil je naast een leuke tijd, ook comfortabel overnachten en profiteren van uitstekende faciliteiten in je hotel. Kortom het weekend moet perfect zijn, niet alleen in maar ook buiten het hotel. In de omgeving van Hotel Maashof is er bijzonder veel te doen, zodat je er een geweldig weekend van kunt maken. Waar je ook van houd, er is altijd wel een passende activiteit te doen in de omgeving van het hotel.

Prachtig gelegen hotel

De omgeving van het hotel is werkelijk prachtig, een schitterend uitzicht op de unieke forellenvijvers die gelegen zijn achter het hotel. Voordat je weekendje weg Limburg echt gaat beginnen, kun je genieten van een heerlijk ontbijt in Hotel de Maashof. Daarna is het tijd om leuke dingen te gaan doen, dit kan zowel bij het hotel als in de omgeving. Ben je een liefhebber van vissen, en wil je helemaal tot rust komen dan is een hengeltje in de forellenvijver gooien heerlijk om te doen.

weekendje weg Limburg

Activiteiten om te doen

Een weekendje weg Limburg is natuurlijk geweldig als je leuke activiteiten kunt doen, en mooie rit op de e scooter of Solex om de prachtige omgeving van het hotel te verkennen. Maar wanneer je kinderen hebt kun je ook een dagje naar Toverland toe, en er een geweldige dag van maken. Naar Venlo om heerlijk rond te lopen, en de leuke winkels te bezoeken. Kortom er is altijd wel iets te beleven in de omgeving. Bij terugkomst kun je in de Maashof genieten van een heerlijk diner om je dag smakelijk af te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *