Met een luxe tint kamperen

glamping Nederland

Vind je kamperen geweldig om te doen maar mis je toch ook net dat beetje luxe wat je thuis hebt, dan is glamping Nederland voor jou geschikt. Heb je er nog nooit van gehoord dan moet je er zeker eens kennis mee maken, kamperen maar dan net wat luxer. Natuurlijk kun je dit bij de Leistert ook doen, heerlijk je vakantie vieren met een luxe kampeerervaring. Naast de luxe faciliteiten kun je er nu ook van genieten op je kampeerplek, een ervaring die je nooit wilt vergeten.

glamping Nederland

Kom met je eigen vouwwagen

Tijdens je vakantie met glamping Nederland kun je gewoon met je eigen caravan of vouwwagen naar vakantiepark de Leistert komen, naar wens kun je kiezen voor bepaald sanitair wat je bij je plek wilt hebben. Op deze manier geniet je van de luxe van privé sanitair, zodat je midden in de nacht bijvoorbeeld niet hoeft te lopen naar de toilet. Wil je het echt luxe maken, dan is het zelfs mogelijk om een privé sauna bij je plaats te huren. Je vakantie wordt dan wel heel erg leuk en ontspannen.

Ook wanneer je geen kampeermiddel hebt

Zie je het wel zitten om luxe te kamperen maar heb je geen eigen kampeermiddel? Ook dan kun je genieten van glamping Nederland, het is mogelijk om een glamping tent te huren. De tent is luxe en comfortabel ingericht met bijvoorbeeld een keuken, sanitair en verwarming. De safaritent is iets minder luxe zonder sanitair, maar heeft wel als voordeel dat ze naast de sanitairgebouwen staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *