Vakantie Italie 2021 boeken

vakantie italie 2021

We zijn ondertussen alweer op de helft van het jaar 2021 en dat betekent ook dat de zomervakantie er weer is bereikt. Dan is het altijd weer kijken wat je hebt geboekt. Vaak boek je een vakantie namelijk al ruim op tijd zodat je gebruikt kunt maken van vroegboekkorting, maar dan is altijd de vraag, waar ga je heen? Er zijn natuurlijk super veel plekken waar je vakantie kan vieren. Neem bijvoorbeeld Italië. Vakantie Italie 2021 kan super leuk zijn. Bovendien is er super veel te doen in Italië. Je kunt hier terecht voor zowel een zonvakantie als een vakantie om veel dingen te leren en ontdekken. Neem Rome, deze stad is natuurlijk bij velen al bekend. Dit komt onder andere omdat het colosseum hier staat, maar dat is niet alles. Er staat hier veel meer dan dat. Zo staat het Pantheon en het Forum Romanum hier ook. Tussen de bezienswaardigheden door kun je natuurlijk ook lekker tot rust komen in Rome. 

Andere bekende plaatsen

Voor vakantie Italie 2021 kun je natuurlijk veel meer andere plekken bezoeken alleen Rome. Zo kun je ook op vakantie gaan naar Milaan. Milaan is een echte modestad. Hier staan mode en cultuur op nummer één, maar toch zijn er ook genoeg historische gebouwen in Milaan waar je naar kunt kijken. Een van deze is de kathedraal van Milaan. Deze kathedraal heeft wel meer dan tienduizend vierkante meter aan oppervlakte. Dat is natuurlijk super veel.

vakantie italie 2021

Het eiland Sicilië

Wanneer je zegt vakantie Italie 2021 kun je eigenlijk net zo goed vakantie op Sicilië zeggen. Sicilië heeft het namelijk allemaal. Je kunt hier zowel op het strand in de zon liggen en genieten van het mooie weer maar ook kun je hier vele historische gebouwen bewonderen. Wat je ook op dit eiland kan doen is de vulkaan de Etna beklimmen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *